Logo amersfoortnu.nl

Informatiewinkel Indebuurt033 Amersfoort-Noord verhuist naar het Pluspunt

Op 1 december as. verhuist de informatiewinkel van Indebuurt033 voor Amersfoort-Noord naar het Pluspunt in Kattenbroek. Vanaf diezelfde datum start in De Neng in Hoogland een wekelijks informatiepunt.

De informatiewinkel was eerder gevestigd in De Neng. Met de verhuizing naar het Pluspunt wordt de informatiewinkel beter toegankelijk voor nog meer inwoners uit Amersfoort-Noord en aangrenzende wijken. In De Neng in Hoogland en in De Bron in Vathorst zijn wekelijks informatiepunten.

Bij de informatiewinkel en de informatiepunten kunnen inwoners terecht met vragen, ideeën, wensen of zorgen, o.a. op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, geld en recht, opvoeden, vrijwilligerswerk en mantelzorg. Tevens kunnen inwoners informatie krijgen over trainingen, bijeenkomsten en ontmoetingsactiviteiten in de wijk.

Locaties en openingstijden:

Informatie033 Noord – Informatiewinkel (v/a 1 december)
Het Pluspunt, Hof der Gedachten 26 (Kattenbroek)
T: 033 – 7370353 | E: noord@indebuurt033.nl
Geopend: ma t/m do, van 9:00 – 13:00 uur.

Informatiepunt De Neng (v/a 1 december)
Engweg 7, Hoogland.
Geopend: wo, van 13.30 – 15.30 uur.

Informatiepunt De Bron
Oceaan 12 (tienercentrum), Vathorst.
Geopend: ma, van 13.30 – 15.30 uur.


Dagelijks staan maatschappelijk dienstverleners, vrijwilligers en sociaal juridisch dienstverleners klaar voor inwoners om vragen te beantwoorden, hen waar nodig te ondersteunen en om mensen met elkaar in contact te brengen.

Contact

Inmiddels zijn er vier informatiewinkels en meerdere informatiepunten verspreid over de stad. Voor een overzicht van locaties en contactgegevens, kijk op: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels

Meer berichten

Shopbox