Logo amersfoortnu.nl


(Foto: Jofina Tamminga)
(Foto: Jofina Tamminga)

Snuffelstage met Klaas Kan Alles

Amersfoort - Vrijdag 24 november kwamen 450 enthousiaste groep 8- leerlingen naar scholengemeenschap Guido in Amersfoort voor de eerste van twee snuffelstagedagen. Leerlingen uit de plaatsen Amersfoort, Hoogland, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Harderwijk, Utrecht, Hoevelaken, Houten, Almere, Baarn, Zeewolde, Barneveld en Woudenberg kwamen per bus naar de scholengemeenschap.
Ze volgden er vier lessen en maakten zo alvast kennis met het reilen en zeilen op de middelbare school. Een van de lessen werd gegeven door presentator Klaas van Kruistum, bekend van Checkpoint en Klaas Kan Alles. Hij liet de leerlingen aan de hand van filmpjes en experimenten ontdekken welke fascinerende dingen je kunt leren en bereiken door nieuwsgierig en inventief te zijn. Na deze workshop ontvingen alle leerlingen een origineel 'Guido ontdekt'-certificaat en gingen ze met Klaas op de foto.
Vijdag 1 december vindt de tweede snuffelstage-dag plaats. Er is nog plek; leerlingen die er graag bij willen zijn kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar havovwo@guido.nl. (Foto: Jofina Tamminga)

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox