Logo amersfoortnu.nl


VioolLab ook op de Verenigingenmarkt

Amersfoort - Met twee kramen, diverse optredens van leerlingen en de aanwezigheid van een echte vioolbouwer pakt Het VioolLab zaterdag 9 september groots uit op de Verenigingenmarkt op het Eemplein. Iedereen mag een viool komen proberen en kan genieten van de optredens van leerlingen van het VioolLab.

Kom een kijkje nemen bij de kramen van Het VioolLab en kijk eens of vioolspelen iets voor jou is. Je kunt een viool uitproberen en krijgt alle informatie over vioolles van de aanwezige leraren. Ook is de gerenommeerde vioolbouwer Tanja Brandon aanwezig. Zij kan alles vertellen over de viool en hoe die gebouwd wordt. Natuurlijk weet zij ook welke viool voor jou het beste geschikt is.

Bij Het VioolLab krijg je altijd eerst een gratis proefles en zit je niet vast aan lange en dure jaarcontracten. Kom tussen 10:00 en 16:00 uur dus naar de kraam van Het VioolLab op het Eemplein om alles te weten te komen over vioolles bij Het VioolLab. Wanneer je helemaal niet van vioolspelen houdt, zijn er nog genoeg andere verenigingen aanwezig die een bezoek aan het Eemplein de moeite waard maken.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox