Logo amersfoortnu.nl


Wielrennen voor scholieren in Groeistad Klassieker

Amersfoort - Tijdens de 19de Amersfoort Groeistad Klassieker op zaterdag 16 september krijgen de basisscholieren kans om zelf eens kennis te maken met de wielersport met al zijn wielersfeer en sportieve ambiance.

Hou je van hard fietsen, heb je een fiets en wil jij het eens op een echte wielerbaan opnemen tegen je leeftijdsgenoten? Doe dan mee met het Wielrentoernooi (Dikke Banden Race) van Wielervereniging Eemland/Fiets033. Je kunt meedoen met elke fiets. Een omafiets, mountainbike, racefiets, het maakt niet uit. De fiets moet wel technisch in orde zijn en wordt vooraf gecontroleerd of de remmen het doen en of alles goed vastzit. Een helm dragen is verplicht. Heb je geen helm dan kun je er een lenen van de Wielervereniging. Wie worden de nieuwe schoolkampioenen van 2017? Aan deze wielerhappening zijn bovendien geen kosten verbonden.

Op zaterdag 16 september moet je 30 minuten voor de start melden in de kantine van WV Eemland. Hier krijg je een startnummer dat je op je shirt moet spelden. De speldjes krijg je.
Meer info en inschrijven zie: https://www.wveemland.nl/wedstrijden-en-evenementen/wielrentoernooi-voor-basisscholieren-met-de-schoolsportkampioenschappen/

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox