Logo amersfoortnu.nl


Amersfoortse Reddingsbrigade valt in de prijzen

Amersfoort - Afgelopen weekend vond het NK Ocean plaats in Noordwijk. Aan dit twee dagen durende evenement voor clubteams en individuele kampioenschappen deden bijna tweehonderd deelnemers mee. Het wedstrijdteam van de Amersfoortse Reddingsbrigade was met groot succes aanwezig op het NK. Zij sleepten hier prijs na prijs in de wacht.
Er werden vier Nederlands Open en Master titels in de wacht gesleept (vier keer goud, twee keer zilver en vijf keer brons). Overall wist het team een derde plaats te behalen wat lonkt naar nog meer succes in de toekomst, het verschil met het winnende team was nihil. Het Junioren meisjes team van de Amersfoortse Reddingsbrigade deed voor de eerste keer mee, maar viel niet in de prijzen.
Het is niet de eerste keer dat er successen worden geboekt. De afgelopen jaren nam het wedstrijdteam van de Amersfoortse Reddingsbrigade deel aan het WK Lifesaving in Adelaide (2012) en in Noordwijk (2016) waar medaille na medaille in de wacht gesleept werd en een wereldrecord werd verbroken.
Aankomende zaterdag is het de beurt aan de Jongste Aspiranten Categorieën 7 t/m 14 jaar en wordt er gestreden om het eremetaal op de Reeuwijkse plassen. Uiteraard is in de categorie ook de Amersfoortse Reddingsbrigade aanwezig, met drie deelnemers.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox