Logo amersfoortnu.nl


Titanisch in Amersfoortse grachten

THEATERGROEP DE LUIE HONDEN PRESENTEERT ISM WATERLIJN DE VOORSTELLING ‘TITANISCH’.

Op 14, 15 en 16 juli en op 11, 12 en 13 augustus zal om 20:00 uur de boot vertrekken vanaf de opstapplaats van Waterlijn. De boot neemt je mee terug de tijd in. Na het succes van vorig jaar hebben Waterlijn en De Luie Honden besloten deze zomer de ‘Titanisch’ wederom te laten varen.

De Luie Honden is een Amersfoort theatercollectief bestaande uit Marlijn Fleer, Annelies Gouw en Marjolein van Wegen. Voor Titanisch werken ze samen met Eddy Houtveen, Dick Cools, Mied Herder en Willem Wits. De bruggen en aanlegplaatsen langs de gracht worden tijdens de vaart ruimschoots benut en de prachtige historische binnenstad dient als decor van het verhaal.

Als jij jumpt, jump ik ook, ja toch? De RMS Titanisch vertrekt anno 2017 opnieuw vanuit Amersfoort. Kom aan boord en laat je nog een keer onderdompelen in het verhaal van Rose en Jack, maar dan in een nieuw jasje. De Luie Honden steken de draak met de personages, beelden en taal van ‘Titanic’ van James Cameron. Varend over de Amersfoortse grachten is het dit keer te hopen dat Jack wel op die kastdeur past. I’ll never let go.

Ben je nieuwsgierig en wil je dit bizarre avontuur niet missen? Haal dan snel je kaarten a €15,- bij Waterlijn in de Krommestraat. Het aantal tickets is beperkt, dus wees er op tijd bij. Meer informatie over De Luie Honden en de voorstelling Titanisch is te vinden op www.deluiehonden.nl

Reageer als eerste
Meer berichten