Logo amersfoortnu.nl


Nederland zit binnenkort weer massaal voor de buis om de Tour de France te volgen. Behalve van de sportprestaties kan er ook altijd genoten worden van het Franse landschap. (Foto: de Persgroep)
Nederland zit binnenkort weer massaal voor de buis om de Tour de France te volgen. Behalve van de sportprestaties kan er ook altijd genoten worden van het Franse landschap. (Foto: de Persgroep)

Prijzenspel 'Lezerstour' terug bij AD

Na de historische prestatie van Tom Dumoulin in de Giro d'Italia, richt de aandacht zich in de maand juli volledig op de Tour de France. Het Nederlandse wielrennen zit - na een flinke dip en negatieve perikelen - in een lift met vele etappezeges en enkele weken terug zelfs een geweldige eindzege. AD Amersfoortse Courant geeft de kans om de Tour de France nóg meer te beleven en de spanning op te voeren. De vertrouwde 'Lezerstour' is terug!

REGIO - De Tour de France zonder wielerspel is als een zomer zonder zonneschijn. Via titel kunnen lezers en onlinebezoekers een eigen tourteam samenstellen en iedere etappe punten scoren.

Favorieten

Van alle renners die op zaterdag 1 juli in het Duitse Düsseldorf van start gaan, kiezen deelnemers twintig favorieten. Dit zijn sprinters, klimmers, tijdrijders of klassementsrenners. Een mix van de juiste renners, geeft u kans op een zo hoog mogelijke score. Met uw eigen tourploeg is het mogelijk om hoge ogen te gooien tijdens de etappes, maar ook in een eindklassement.

Wissels

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om gedurende de Tour de France twee wissels toe te passen. Is een renner al vroeg in de Tour gevallen of blijkt hij niet over goede benen te beschikken, dan kunt u hem ruilen voor iemand die wél in vorm is. In de laatste week is het niet meer mogelijk om transfers toe te passen; u bent overgeleverd aan de prestaties van de renners in de allesbeslissende en zware laatste Tourweek!

Gratis

De fanatieke wielervolgers hebben hun lijstje waarmee ze hopen te scoren al met potlood ingevuld. Maar ook deelnemers die minder goed op de hoogte zijn van de prestaties en het wielrennen dit jaar, kunnen gemakkelijk en gratis meespelen en maken kans op mooie prijzen. Ook kan de hulp worden ingeroepen van experts, die een advies geven over wat we kunnen gaan verwachten en op wie we moeten letten. Extra leuk is de mogelijkheid om subleagues aan te maken en zo tegen familie, vrienden of collega's te 'strijden'. Wie is de grootste tourkenner binnen uw eigen kring, maar misschien zelfs van heel titel! De uitslagen komen dagelijks terug op de website van uw krant, maar ook in de papieren versie van titel.

Kortom, het belooft een mooie en spannende Tour de France te worden. Geïnspireerd door het succes van Dumoulin en de andere Nederlandse renners maken we ons op voor een spetterende (lezers)tour!

Ga naar ad.nl/wielerspel en speel gratis mee!

Reageer als eerste
Meer berichten