Logo amersfoortnu.nl


Bewust Amersfoort gaat verder als Bewust Eemland

Het netwerk Bewust Amersfoort viert dat zij haar honderdste lid heeft gekregen. Dit snel groeiende netwerk bestaat uit ondernemers die bewust ondernemen op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en persoonlijke groei. Ook de Facebookpagina heeft flink wat animo: meer dan 1000 likes laten zien dat bewust ondernemen belangrijk wordt gevonden in Amersfoort en omstreken.

Regio Eemland
Met de groei van het netwerk sluiten ook steeds meer ondernemers uit de regio zich aan. Er zijn nu ondernemers aangesloten uit o.a. Woudenberg, Harderwijk, Leusden en Baarn. Kortom, de naam Bewust Amersfoort klopt eigenlijk niet meer. Het netwerk is Bewust Eemland geworden.

Nieuwe look
Deze naamswijziging die bijna organisch is ontstaan, vraagt om een frisse look&feel en een nieuwe huisstijl. Daarom heeft het netwerk een nieuwe website en een nieuw logo, dat symboliseert hoe zij verbonden met de aarde samen handen en voeten geven aan bewust ondernemen.

Inspiratiefestival
In 2016 heeft Bewust Eemland voor het eerst het Inspiratiefestival georganiseerd voor inwoners van Amersfoort en omstreken die bewust leven. Dat was zo’n succes, dat het dit jaar weer op het programma staat en wel op 10 september. Op het Inspiratiefestival kunnen bezoekers genieten van muziek, struinen langs kramen, heerlijk gezond en biologisch eten en allerlei workshops volgen. Het festival vindt plaats op een groene locatie in het midden van Amersfoort, Het Groene Huis in Park Schothorst. Aanmelden is nu al mogelijk op www.inspiratiefestival.nl.

Meer informatie
Het netwerk Bewust Eemland organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten, workshops en andere activiteiten. Geïnteresseerde bewuste ondernemers zijn welkom om kennis te komen maken. Meer informatie staat op de website van Bewust Eemland www.bewusteemland.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten